Inte lång tid kvar nu…

Idag så är det 26 dagar kvar till sista anmälningsdagen (20:e november) och 32 dagar kvar tills att hacket går av stapeln – spännande!

För ett par dagar sedan så efterlyste vi på vår Facebook-sida efter fler deltagare, och då gärna några tjejer – men tyvärr så lyser de fortfarande med sin frånvaro. Om ni känner någon som skulle vilja vara med (både tjejer och killar) så tveka inte med tipsa dem! Som alltid; “the more the merrier”.

Inom de kommande dagarna hoppas vi också på att publicera ett litet kort program med hålltider så att man ska kunna planera lite. Kan dock redan nu tala om att det inte alls är särskilt många fasta tider att passa – mest starttid, stopptid samt klockslag för prisutdelning m.m.

Även detaljer för hur kommunikationen mellan grupperna kommer att gå till under hacket kommer att postas inom en snar framtid.

Om ni har några idéer på vad ni skulle vilja se, tips på aktiviteter så tar vi gärna emot dem. Också om ni är en grupp som redan har en projektidé och vill skryta lite om hur bra den är, är ni även välkomna att kontakta oss om detta så får ni gärna skriva ett inlägg om det.

Du kan även läsa hos Marcus Olsson, eller Christopher Lindblom om vad som är på g.

Som sagt, inte lång tid kvar nu – försök nu med att locka med alla ni känner! ;)

Comments are closed.