VCAMP – nu pushat utav Pusha!

Virtual Camp 2011 har ingått ett samarbete med Pusha – superbra och superhäftigt säger vi!

Pusha behöver kanske ingen närmare presentation, de flesta webbnördarna i vårt avlånga land känner nog redan till det, och dess skapare Robert Birming (@robirming) och Martin Lindkvist (@murtlest). Men om ni utav någon anledning har missat det så är Pusha.se en plats där man kan dela länkar, bilder, filmklipp och artiklar där communityn pushar det de tycker om. Det som medlemmarna tycker är det mest intressanta innehållet får helt enkelt stå i rampljuset.

Vårt mål med det här samarbetet är helt enkelt att locka fler deltagare till VCAMP, då vi ser att många utav Pushas medlemmar tillhör även vår målgrupp. Så om du kommer in här via Pusha, läs på lite om VCAMP – och tror du att det är något för dig, anmäl dig!

Tack igen till grabbarna borta på Pusha som så snällt har ställt upp!

Comments are closed.