Deltagande lag 2011

Anmälningstiden är nu ute! Tack till alla som faktiskt har anmält sig – vi nådde kanske inte riktigt det antalet som vi hoppas på, men från att ha gått från ingenting så är vi ändå nöjda! Vi vet i alla fall att det är en rad duktiga personer som är med, och det har varit riktigt kul att följa pratet kring VCAMP, de flesta har varit väldigt positiva och nyfikna – det kan man inte allra minst se på antalet personer som numera följer vår Facebook-sida.

Vi vill än en gång tacka våra underbara sponsorer; GleSYS och Think Vitamin som ställde upp med priser – och vilka som får dem får vi se nästa vecka då VCAMP faktiskt äger rum. Tack också till killarna på Pusha.se för att de har hjälpt oss att promote:a VCAMP “där borta”.

De deltagande lagen är följande:

Duofy
Fredrik Forsmo, Martin Kuoppa och Joakim Johansson

Vad blir det för lunch
Tobias Johansson och Gustaf Wingren

Webready Awesomeness Badassness
Nicklas Jarnesjö och Oscar Karlsson

2nd Long Creative Oasis
Andreas Larsson och Johan Karlsson

Drömtydningar
Robin Liendeborg, Thom Rosengren, Billy Front och Dennis Karlsson

Webbfolket
Marcus Olsson och Christopher Lindblom (deltar endast, kan inte vinna.)

Comments are closed.